Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.203g711kcal27g138.1g4.9g7.7g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g103g175kcal15.5g0g12.4g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl9g84kcal0g0g9.4g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g1941kcal85g276.2g53.4g15.4g
Valittu annoskoko338g971kcal42.5g138.1g26.7g7.7g
Annoskoko puolitettuna169g485kcal21.3g69.1g13.4g3.9g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148793