Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.244g853kcal32.4g165.8g5.9g9.3g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g124g210kcal18.6g0g14.9g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl11g101kcal0g0g11.3g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g2330kcal102g331.6g64.2g18.6g
Valittu annoskoko405g1165kcal51g165.8g32.1g9.3g
Annoskoko puolitettuna203g582kcal25.5g82.9g16.1g4.7g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148793