Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.284g995kcal37.8g193.4g6.8g10.8g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g144g245kcal21.7g0g17.3g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl13g118kcal0g0g13.1g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g2718kcal119g386.8g74.4g21.6g
Valittu annoskoko473g1359kcal59.5g193.4g37.2g10.8g
Annoskoko puolitettuna236g679kcal29.8g96.7g18.6g5.4g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148793