Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.41g142kcal5.4g27.6g1g1.5g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g21g35kcal3.1g0g2.5g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g388kcal17g55.2g10.8g3g
Valittu annoskoko68g194kcal8.5g27.6g5.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna34g97kcal4.3g13.8g2.7g0.8g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148793