Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.406g1422kcal54g276.3g9.8g15.4g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g206g351kcal30.9g0g24.8g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl19g169kcal0g0g18.8g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1350g3883kcal169.8g552.6g106.8g30.8g
Valittu annoskoko675g1941kcal84.9g276.3g53.4g15.4g
Annoskoko puolitettuna338g971kcal42.5g138.2g26.7g7.7g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148793