Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.569g1991kcal75.6g386.8g13.7g21.6g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g289g491kcal43.3g0g34.7g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl26g236kcal0g0g26.3g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g5436kcal237.8g773.6g149.4g43.2g
Valittu annoskoko945g2718kcal118.9g386.8g74.7g21.6g
Annoskoko puolitettuna473g1359kcal59.5g193.4g37.4g10.8g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148793