Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino250g850kcal57.5g132.5g9.2g15g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g400g260kcal52g8g1.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g105g44kcal10.3g0.4g0.1g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g3650kcal392.2g284.2g101.2g30.4g
Valittu annoskoko1680g1825kcal196.1g142.1g50.6g15.2g
Annoskoko puolitettuna840g913kcal98.1g71.1g25.3g7.6g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148930