Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino313g1063kcal71.9g165.6g11.6g18.7g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g500g325kcal65g10g1.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g830kcal95g0g50g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g131g55kcal12.9g0.5g0.1g0g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g4562kcal490.4g355.2g126.6g37.8g
Valittu annoskoko2100g2281kcal245.2g177.6g63.3g18.9g
Annoskoko puolitettuna1050g1141kcal122.6g88.8g31.7g9.5g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148930