Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino375g1275kcal86.2g198.7g13.9g22.5g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g600g390kcal78g12g1.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114g0g60g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g158g66kcal15.4g0.6g0.2g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g5474kcal588.2g426.2g152g45.6g
Valittu annoskoko2520g2737kcal294.1g213.1g76g22.8g
Annoskoko puolitettuna1260g1369kcal147.1g106.6g38g11.4g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148930