Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino438g1488kcal100.6g231.9g16.2g26.2g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g700g455kcal91g14g2.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1162kcal133g0g70g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g184g77kcal18g0.7g0.2g0g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g6387kcal686.4g497.4g177.2g53g
Valittu annoskoko2940g3194kcal343.2g248.7g88.6g26.5g
Annoskoko puolitettuna1470g1597kcal171.6g124.4g44.3g13.3g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148930