Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino563g1913kcal129.4g298.1g20.8g33.7g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g900g585kcal117g18g2.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha900g1494kcal171g0g90g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g236g99kcal23.2g0.9g0.2g0g
Vesi1125g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g56g15kcal0.7g2.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g8212kcal882.6g639.4g227.6g68.2g
Valittu annoskoko3780g4106kcal441.3g319.7g113.8g34.1g
Annoskoko puolitettuna1890g2053kcal220.7g159.9g56.9g17.1g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148930