Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino63g213kcal14.4g33.1g2.3g3.7g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g100g65kcal13g2g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g26g11kcal2.6g0.1g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g912kcal98.2g71g25.2g7.4g
Valittu annoskoko420g456kcal49.1g35.5g12.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna210g228kcal24.6g17.8g6.3g1.9g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148930