Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino625g2125kcal143.7g331.2g23.1g37.5g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g1000g650kcal130g20g3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1000g1660kcal190g0g100g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g263g110kcal25.7g1.1g0.3g0g
Vesi1250g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g63g17kcal0.8g3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g9124kcal980.4g710.6g253g75.8g
Valittu annoskoko4200g4562kcal490.2g355.3g126.5g37.9g
Annoskoko puolitettuna2100g2281kcal245.1g177.7g63.3g19g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148930