Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino1000g3400kcal230g530g37g60g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g1600g1040kcal208g32g4.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g420g176kcal41.2g1.7g0.4g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g100g27kcal1.3g4.8g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g14599kcal1569g1137g404.8g121.4g
Valittu annoskoko6720g7299kcal784.5g568.5g202.4g60.7g
Annoskoko puolitettuna3360g3650kcal392.3g284.3g101.2g30.4g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148930