Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino125g425kcal28.7g66.2g4.6g7.5g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g200g130kcal26g4g0.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g53g22kcal5.1g0.2g0.1g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g1825kcal196g142g50.6g15.2g
Valittu annoskoko840g913kcal98g71g25.3g7.6g
Annoskoko puolitettuna420g456kcal49g35.5g12.7g3.8g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148930