Täykkäri Pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot (yhteensä n. 5 dl) ja suolaa (ja sokeria) halutun verran.

Nostata ja leivo pizzaksi.

Itse sain tästä melkein 2 pellillistä todella ohutta pizzapohjaa.

Lämmitä uuni 250-300 asteeseen ja kuumenna peltiä uunissa.

Lisää täytetty pizza kuumennetulle pellille ja paista kunnes juusto on hyvännäköistä (n. 10-15 min.) kannattaa välillä katsoa miltä näyttää eli tarvitseeko asteita laskea, jos pitää 300 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Suez
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiivaleipävehnäjauho 440g1434kcal53.4g261.4g12.3g24.2g
Hiiva 60g45kcal7.9g0.7g0.2g4.1g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)780g2418kcal132.6g421.2g22.6g101.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g7793kcal387.8g1366.6g70.2g259.4g
Valittu annoskoko2080g3897kcal193.9g683.3g35.1g129.7g
Annoskoko puolitettuna1040g1948kcal97g341.7g17.6g64.9g
Arvot/100g100g187kcal9.3g32.9g1.7g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149131