Täykkäri Pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot (yhteensä n. 5 dl) ja suolaa (ja sokeria) halutun verran.

Nostata ja leivo pizzaksi.

Itse sain tästä melkein 2 pellillistä todella ohutta pizzapohjaa.

Lämmitä uuni 250-300 asteeseen ja kuumenna peltiä uunissa.

Lisää täytetty pizza kuumennetulle pellille ja paista kunnes juusto on hyvännäköistä (n. 10-15 min.) kannattaa välillä katsoa miltä näyttää eli tarvitseeko asteita laskea, jos pitää 300 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Suez
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiivaleipävehnäjauho 50g161kcal6g29.4g1.4g2.7g
Hiiva 6.8g5kcal0.9g0.1g0g0.5g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)88g272kcal14.9g47.4g2.5g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g877kcal43.6g153.8g7.8g29.2g
Valittu annoskoko234g438kcal21.8g76.9g3.9g14.6g
Annoskoko puolitettuna117g219kcal10.9g38.5g2g7.3g
Arvot/100g100g187kcal9.3g32.8g1.7g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149131