Täykkäri Pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot (yhteensä n. 5 dl) ja suolaa (ja sokeria) halutun verran.

Nostata ja leivo pizzaksi.

Itse sain tästä melkein 2 pellillistä todella ohutta pizzapohjaa.

Lämmitä uuni 250-300 asteeseen ja kuumenna peltiä uunissa.

Lisää täytetty pizza kuumennetulle pellille ja paista kunnes juusto on hyvännäköistä (n. 10-15 min.) kannattaa välillä katsoa miltä näyttää eli tarvitseeko asteita laskea, jos pitää 300 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Suez
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiivaleipävehnäjauho 55g179kcal6.7g32.7g1.5g3g
Hiiva 7.5g5.6kcal1g0.1g0g0.5g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)98g302kcal16.6g52.7g2.8g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g974kcal48.6g171g8.6g32.4g
Valittu annoskoko260g487kcal24.3g85.5g4.3g16.2g
Annoskoko puolitettuna130g244kcal12.2g42.8g2.2g8.1g
Arvot/100g100g187kcal9.3g32.9g1.7g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149131