Täykkäri Pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot (yhteensä n. 5 dl) ja suolaa (ja sokeria) halutun verran.

Nostata ja leivo pizzaksi.

Itse sain tästä melkein 2 pellillistä todella ohutta pizzapohjaa.

Lämmitä uuni 250-300 asteeseen ja kuumenna peltiä uunissa.

Lisää täytetty pizza kuumennetulle pellille ja paista kunnes juusto on hyvännäköistä (n. 10-15 min.) kannattaa välillä katsoa miltä näyttää eli tarvitseeko asteita laskea, jos pitää 300 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Suez
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiivaleipävehnäjauho 66g215kcal8g39.2g1.8g3.6g
Hiiva 9g6.7kcal1.2g0.1g0g0.6g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)117g363kcal19.9g63.2g3.4g15.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana624g1169kcal58.2g205g10.4g38.8g
Valittu annoskoko312g585kcal29.1g102.5g5.2g19.4g
Annoskoko puolitettuna156g292kcal14.6g51.3g2.6g9.7g
Arvot/100g100g187kcal9.3g32.9g1.7g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149131