Täykkäri Pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot (yhteensä n. 5 dl) ja suolaa (ja sokeria) halutun verran.

Nostata ja leivo pizzaksi.

Itse sain tästä melkein 2 pellillistä todella ohutta pizzapohjaa.

Lämmitä uuni 250-300 asteeseen ja kuumenna peltiä uunissa.

Lisää täytetty pizza kuumennetulle pellille ja paista kunnes juusto on hyvännäköistä (n. 10-15 min.) kannattaa välillä katsoa miltä näyttää eli tarvitseeko asteita laskea, jos pitää 300 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Suez
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiivaleipävehnäjauho 77g251kcal9.3g45.7g2.2g4.2g
Hiiva 11g7.8kcal1.4g0.1g0g0.7g
Vesi140g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)137g423kcal23.2g73.7g4g17.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana728g1364kcal67.8g239g12.4g45.2g
Valittu annoskoko364g682kcal33.9g119.5g6.2g22.6g
Annoskoko puolitettuna182g341kcal17g59.8g3.1g11.3g
Arvot/100g100g187kcal9.3g32.8g1.7g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149131