Täykkäri Pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot (yhteensä n. 5 dl) ja suolaa (ja sokeria) halutun verran.

Nostata ja leivo pizzaksi.

Itse sain tästä melkein 2 pellillistä todella ohutta pizzapohjaa.

Lämmitä uuni 250-300 asteeseen ja kuumenna peltiä uunissa.

Lisää täytetty pizza kuumennetulle pellille ja paista kunnes juusto on hyvännäköistä (n. 10-15 min.) kannattaa välillä katsoa miltä näyttää eli tarvitseeko asteita laskea, jos pitää 300 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Suez
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiivaleipävehnäjauho 88g287kcal10.7g52.3g2.5g4.8g
Hiiva 12g8.9kcal1.6g0.1g0g0.8g
Vesi160g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)156g484kcal26.5g84.2g4.5g20.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana832g1559kcal77.6g273.2g14g51.8g
Valittu annoskoko416g779kcal38.8g136.6g7g25.9g
Annoskoko puolitettuna208g390kcal19.4g68.3g3.5g13g
Arvot/100g100g187kcal9.3g32.8g1.7g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149131