Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha240g398kcal45.6g0g24g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g162kcal0g0g18g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g165g46kcal1g9.8g0.3g4.1g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Papu valkoinen, keitetty 300g323kcal25.3g42g1.1g21g
Tomaattimurska 240g71kcal1.3g12.7g0.5g4.6g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)24g34kcal0.9g2.1g2.5g0g
Harissa 1 annos = 30 g18g50kcal1.4g9.4g1.5g0g
Ketsuppi, Heinz18g19kcal0.2g4.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g2251kcal153.2g167.8g96g62.4g
Valittu annoskoko1278g1126kcal76.6g83.9g48g31.2g
Annoskoko puolitettuna639g563kcal38.3g42g24g15.6g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468