Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha320g531kcal60.8g0g32g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl24g216kcal0g0g24g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g220g62kcal1.3g13.1g0.4g5.5g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Papu valkoinen, keitetty 400g430kcal33.7g56g1.4g28g
Tomaattimurska 320g94kcal1.8g17g0.6g6.1g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)32g46kcal1.2g2.8g3.3g0g
Harissa 1 annos = 30 g24g67kcal1.9g12.6g2g0g
Ketsuppi, Heinz24g25kcal0.2g5.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3408g3002kcal204.2g224.2g127.8g83.2g
Valittu annoskoko1704g1501kcal102.1g112.1g63.9g41.6g
Annoskoko puolitettuna852g751kcal51.1g56.1g32g20.8g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468