Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha480g797kcal91.2g0g48g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl36g324kcal0g0g36g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g330g92kcal2g19.6g0.7g8.3g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Papu valkoinen, keitetty 600g646kcal50.6g84g2.1g42g
Tomaattimurska 480g141kcal2.7g25.4g1g9.1g
Vesi, vesijohtovesi 360g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)48g69kcal1.9g4.2g4.9g0g
Harissa 1 annos = 30 g36g100kcal2.8g18.9g3g0g
Ketsuppi, Heinz36g37kcal0.3g8.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5112g4503kcal306.8g336g192g124.6g
Valittu annoskoko2556g2251kcal153.4g168g96g62.3g
Annoskoko puolitettuna1278g1126kcal76.7g84g48g31.2g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468