Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha560g930kcal106.4g0g56g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl42g378kcal0g0g42g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g385g108kcal2.3g22.9g0.8g9.6g
Sipuli 175g53kcal2.2g8.4g0.3g3g
Papu valkoinen, keitetty 700g753kcal59g98g2.5g49g
Tomaattimurska 560g165kcal3.1g29.7g1.1g10.6g
Vesi, vesijohtovesi 420g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)56g80kcal2.2g4.9g5.8g0g
Harissa 1 annos = 30 g42g117kcal3.3g22g3.5g0g
Ketsuppi, Heinz42g43kcal0.4g10.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5964g5253kcal357.8g392g224g145.4g
Valittu annoskoko2982g2627kcal178.9g196g112g72.7g
Annoskoko puolitettuna1491g1313kcal89.5g98g56g36.4g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468