Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha640g1062kcal121.6g0g64g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl48g432kcal0g0g48g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g440g123kcal2.6g26.2g0.9g11g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Papu valkoinen, keitetty 800g861kcal67.4g112g2.8g56g
Tomaattimurska 640g188kcal3.6g33.9g1.3g12.2g
Vesi, vesijohtovesi 480g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)64g92kcal2.5g5.6g6.6g0g
Harissa 1 annos = 30 g48g134kcal3.8g25.2g4g0g
Ketsuppi, Heinz48g49kcal0.4g11.6g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6816g6004kcal408.8g448.2g256g166.4g
Valittu annoskoko3408g3002kcal204.4g224.1g128g83.2g
Annoskoko puolitettuna1704g1501kcal102.2g112.1g64g41.6g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468