Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha720g1195kcal136.8g0g72g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl54g486kcal0g0g54g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g495g139kcal3g29.5g1g12.4g
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.4g3.8g
Papu valkoinen, keitetty 900g969kcal75.9g126g3.2g63g
Tomaattimurska 720g212kcal4g38.2g1.4g13.7g
Vesi, vesijohtovesi 540g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)72g103kcal2.8g6.3g7.4g0g
Harissa 1 annos = 30 g54g150kcal4.3g28.3g4.5g0g
Ketsuppi, Heinz54g56kcal0.5g13g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7668g6754kcal460.2g504.2g288g187g
Valittu annoskoko3834g3377kcal230.1g252.1g144g93.5g
Annoskoko puolitettuna1917g1689kcal115.1g126.1g72g46.8g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468