Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha80g133kcal15.2g0g8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6g54kcal0g0g6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g55g15kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Papu valkoinen, keitetty 100g108kcal8.4g14g0.4g7g
Tomaattimurska 80g24kcal0.4g4.2g0.2g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)8g11kcal0.3g0.7g0.8g0g
Harissa 1 annos = 30 g6g17kcal0.5g3.1g0.5g0g
Ketsuppi, Heinz6g6.2kcal0.1g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g750kcal51g55.8g32g20.8g
Valittu annoskoko426g375kcal25.5g27.9g16g10.4g
Annoskoko puolitettuna213g188kcal12.8g14g8g5.2g
Arvot/100g100g88kcal6g6.5g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468