Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g550g154kcal3.3g32.7g1.1g13.8g
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.2g
Papu valkoinen, keitetty 1000g1076kcal84.3g140g3.5g70g
Tomaattimurska 800g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)80g114kcal3.1g7g8.2g0g
Harissa 1 annos = 30 g60g167kcal4.7g31.5g5g0g
Ketsuppi, Heinz60g62kcal0.5g14.5g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8520g7505kcal511g560.2g320g207.8g
Valittu annoskoko4260g3752kcal255.5g280.1g160g103.9g
Annoskoko puolitettuna2130g1876kcal127.8g140.1g80g52g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468