Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha160g266kcal30.4g0g16g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g108kcal0g0g12g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g110g31kcal0.7g6.5g0.2g2.8g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Papu valkoinen, keitetty 200g215kcal16.9g28g0.7g14g
Tomaattimurska 160g47kcal0.9g8.5g0.3g3g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)16g23kcal0.6g1.4g1.6g0g
Harissa 1 annos = 30 g12g33kcal0.9g6.3g1g0g
Ketsuppi, Heinz12g12kcal0.1g2.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1704g1501kcal102.2g112g63.8g41.4g
Valittu annoskoko852g750kcal51.1g56g31.9g20.7g
Annoskoko puolitettuna426g375kcal25.6g28g16g10.4g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468