Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 496g378kcal9.3g76.9g1g5g
Lanttu 87g25kcal0.9g4g0.3g1.6g
Porkkana 133g43kcal0.8g7.4g0.3g3.4g
Soijakastike 60g36kcal3.1g5.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 380g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g16g87kcal0g0g9.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha160g266kcal30.4g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g1669kcal89g188g54.4g20g
Valittu annoskoko1332g835kcal44.5g94g27.2g10g
Annoskoko puolitettuna666g417kcal22.3g47g13.6g5g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7.1g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877