Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 620g472kcal11.6g96g1.2g6.2g
Lanttu 109g31kcal1.1g5g0.3g2g
Porkkana 166g54kcal1g9.2g0.3g4.2g
Soijakastike 75g45kcal3.9g7.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 475g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g20g108kcal0g0.1g12g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3328g2085kcal111.2g234.8g67.8g24.8g
Valittu annoskoko1664g1042kcal55.6g117.4g33.9g12.4g
Annoskoko puolitettuna832g521kcal27.8g58.7g17g6.2g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877