Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 992g755kcal18.6g153.7g2g9.9g
Lanttu 175g50kcal1.7g8g0.5g3.1g
Porkkana 265g87kcal1.6g14.7g0.5g6.8g
Soijakastike 120g72kcal6.2g11.4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 761g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g32g173kcal0.1g0.1g19.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha320g532kcal60.8g0g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5328g3338kcal178g375.8g108.6g39.6g
Valittu annoskoko2664g1669kcal89g187.9g54.3g19.8g
Annoskoko puolitettuna1332g834kcal44.5g94g27.2g9.9g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877