Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1116g849kcal21g172.9g2.2g11.2g
Lanttu 196g57kcal2g9g0.6g3.5g
Porkkana 298g97kcal1.8g16.6g0.6g7.6g
Soijakastike 135g82kcal7g12.8g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 856g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g36g195kcal0.1g0.1g21.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha360g598kcal68.4g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5994g3755kcal200.6g422.8g122.2g44.6g
Valittu annoskoko2997g1877kcal100.3g211.4g61.1g22.3g
Annoskoko puolitettuna1499g939kcal50.2g105.7g30.6g11.2g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877