Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 124g94kcal2.3g19.2g0.2g1.2g
Lanttu 22g6.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Soijakastike 15g9kcal0.8g1.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 95g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g4g22kcal0g0g2.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha40g66kcal7.6g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g417kcal22.2g46.8g13.6g4.8g
Valittu annoskoko333g209kcal11.1g23.4g6.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna167g104kcal5.6g11.7g3.4g1.2g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877