Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1240g944kcal23.3g192.2g2.5g12.4g
Lanttu 218g63kcal2.2g10g0.7g3.9g
Porkkana 331g108kcal2.1g18.4g0.7g8.4g
Soijakastike 150g91kcal7.8g14.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 951g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g40g216kcal0.1g0.1g24g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6660g4172kcal223g470g136g49.4g
Valittu annoskoko3330g2086kcal111.5g235g68g24.7g
Annoskoko puolitettuna1665g1043kcal55.8g117.5g34g12.4g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877