Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2478g1887kcal46.6g384.1g5g24.8g
Lanttu 436g126kcal4.4g20.1g1.3g7.8g
Porkkana 662g216kcal4.1g36.8g1.3g16.9g
Soijakastike 300g181kcal15.5g28.5g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1900g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g80g432kcal0.2g0.2g48g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13312g8339kcal445.6g939.4g271.6g99g
Valittu annoskoko6656g4170kcal222.8g469.7g135.8g49.5g
Annoskoko puolitettuna3328g2085kcal111.4g234.9g67.9g24.8g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877