Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 372g283kcal7g57.6g0.7g3.7g
Lanttu 65g19kcal0.7g3g0.2g1.2g
Porkkana 99g33kcal0.6g5.5g0.2g2.5g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 285g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g12g65kcal0g0g7.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha120g199kcal22.8g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1998g1252kcal66.8g140.8g40.6g14.8g
Valittu annoskoko999g626kcal33.4g70.4g20.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna500g313kcal16.7g35.2g10.2g3.7g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877