Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g500g1231kcal90.1g2.5g30g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl38g338kcal0g0g37.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 450g343kcal8.5g69.8g0.9g4.5g
Sipuli 138g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Maustepippuri, annos 1g3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl25g63kcal3g0.4g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3310g4031kcal206.6g158.6g148.4g13.6g
Valittu annoskoko1655g2016kcal103.3g79.3g74.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna828g1008kcal51.7g39.7g37.1g3.4g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205