Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g601g1477kcal108.1g3g36g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl45g405kcal0g0g45g0g
Peruna, vanha, kuorittu 540g411kcal10.2g83.8g1.1g5.4g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Maustepippuri, annos 1g4.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi601g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl30g75kcal3.6g0.5g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3972g4838kcal248g190.4g178g16.4g
Valittu annoskoko1986g2419kcal124g95.2g89g8.2g
Annoskoko puolitettuna993g1210kcal62g47.6g44.5g4.1g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205