Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g701g1723kcal126.1g3.5g42g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl53g473kcal0g0g52.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 631g480kcal11.9g97.7g1.3g6.3g
Sipuli 193g58kcal2.4g9.2g0.4g3.3g
Maustepippuri, annos 1g5.3g0.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi701g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl35g88kcal4.2g0.5g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4634g5645kcal289.2g221.8g208g19.2g
Valittu annoskoko2317g2822kcal144.6g110.9g104g9.6g
Annoskoko puolitettuna1159g1411kcal72.3g55.5g52g4.8g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205