Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g801g1970kcal144.1g4g48g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl60g540kcal0g0g60g0g
Peruna, vanha, kuorittu 721g549kcal13.5g111.7g1.4g7.2g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Maustepippuri, annos 1g6g0.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi801g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g100kcal4.8g0.6g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5296g6451kcal330.4g253.8g237.4g21.8g
Valittu annoskoko2648g3225kcal165.2g126.9g118.7g10.9g
Annoskoko puolitettuna1324g1613kcal82.6g63.5g59.4g5.5g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205