Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g100g246kcal18g0.5g6g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 90g69kcal1.7g14g0.2g0.9g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana662g806kcal41.2g31.8g29.8g2.8g
Valittu annoskoko331g403kcal20.6g15.9g14.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna166g202kcal10.3g8g7.5g0.7g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205