Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g1001g2462kcal180.1g5g60g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl75g676kcal0g0g75.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 901g686kcal16.9g139.6g1.8g9g
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.6g4.7g
Maustepippuri, annos 1g7.5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl50g125kcal6g0.8g11g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6620g8063kcal412.8g317.2g297.2g27.6g
Valittu annoskoko3310g4032kcal206.4g158.6g148.6g13.8g
Annoskoko puolitettuna1655g2016kcal103.2g79.3g74.3g6.9g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205