Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g200g492kcal36g1g12g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl15g135kcal0g0g15g0g
Peruna, vanha, kuorittu 180g137kcal3.4g27.9g0.4g1.8g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Maustepippuri, annos 1g1.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1323g1611kcal82.6g63.4g59.4g5.4g
Valittu annoskoko662g806kcal41.3g31.7g29.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna331g403kcal20.7g15.9g14.9g1.4g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205