Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g300g739kcal54g1.5g18g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl23g203kcal0g0g22.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 270g206kcal5.1g41.9g0.5g2.7g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Maustepippuri, annos 1g2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl15g38kcal1.8g0.2g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1986g2419kcal123.8g95.2g89g8.2g
Valittu annoskoko993g1210kcal61.9g47.6g44.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna497g605kcal31g23.8g22.3g2.1g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205