Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)400g340kcal24g59.9g0g12.4g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Kasvisliemikuutio 18g54kcal1.7g2.4g4.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 799g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto120g408kcal24g0g34.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g96kcal2.9g19.6g0.3g1g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 40g106kcal2.5g17.6g2.7g1g
Leipä, vaaleavarras32g70kcal2.5g13.7g0.5g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3112g2210kcal118.4g238g85.2g49.4g
Valittu annoskoko1556g1105kcal59.2g119g42.6g24.7g
Annoskoko puolitettuna778g553kcal29.6g59.5g21.3g12.4g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.6g2.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631