Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)500g425kcal30g74.9g0g15.5g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 999g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto150g510kcal30g0g43.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.5g0.4g1.2g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 50g132kcal3.1g22g3.4g1.3g
Leipä, vaaleavarras40g88kcal3.1g17.2g0.7g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3890g2763kcal147.6g297.6g107g61.8g
Valittu annoskoko1945g1381kcal73.8g148.8g53.5g30.9g
Annoskoko puolitettuna973g691kcal36.9g74.4g26.8g15.5g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.7g2.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631