Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)599g510kcal36g89.9g0g18.6g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Kasvisliemikuutio 26g80kcal2.5g3.6g6.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1199g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto180g611kcal36g0g52.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 42g144kcal4.3g29.4g0.5g1.5g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 60g158kcal3.7g26.4g4g1.5g
Leipä, vaaleavarras48g106kcal3.7g20.6g0.8g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4668g3315kcal177g357g128g74.2g
Valittu annoskoko2334g1658kcal88.5g178.5g64g37.1g
Annoskoko puolitettuna1167g829kcal44.3g89.3g32g18.6g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.6g2.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631