Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)100g85kcal6g15g0g3.1g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio 4.4g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto30g102kcal6g0g8.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7g24kcal0.7g4.9g0.1g0.2g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 10g26kcal0.6g4.4g0.7g0.3g
Leipä, vaaleavarras8g18kcal0.6g3.4g0.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana778g553kcal29.4g59.4g21.4g12.4g
Valittu annoskoko389g276kcal14.7g29.7g10.7g6.2g
Annoskoko puolitettuna195g138kcal7.4g14.9g5.4g3.1g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.6g2.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631